×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Onbekende foto’s Britse royals onder de hamer

  Onbekende foto’s Britse royals onder de hamer

  Een foto van een waterskiënde prins Charles is een van de vele kiekjes van de Britse koninklijke familie die binnenkort geveild gaan worden voor het goede doel. De foto's zijn allemaal gemaakt door fotograaf Ray Bellisario.


  Veel van de foto’s zijn nog nooit eerder in het openbaar vertoond. Bellisario werd ook wel de eerste paparazzo van Londen genoemd. Hij was dan ook niet echt populair onder de Britse royals. Zijn foto’s deden het daarentegen wel goed in de kranten. “Voor de foto’s maakte ik gebruik van mijn gezonde verstand en mijn contacten. Ik kreeg natuurlijk tips, maar ik dacht ook anders.”

  In totaal gaat het volgens Mirror om 23000 afbeeldingen die gemaakt zijn tussen 1954 en 1980. Ray hoopt dat hij er zo’n 500.000 pond mee ophaalt. Het geld gaat naar het goede doel Reach For Rights. Ray vindt het jammer dat hij afstand moet doen van de foto’s, maar hij vindt het mooi dat hij het geld aan het doel kan schenken.

  Paul Fairweather van het veilinghuis Omega vertelt Mirror dat het een unieke collectie is. En hij denkt dat er een wereldwijde interesse voor is. De veiling vindt plaats op 10 oktober.

  29 augustus 2013 - 14:34