×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Nieuwe Royalty nu in de winkel

  Nieuwe Royalty nu in de winkel

  In het nieuwste nummer van Royalty passeren maar liefst vier bruiloften de revue, waaronder die van de Belgische prins Amedeo en Lili Rosboch von Wolkenstein. Ook trad koningin Máxima’s jongere broer Juan in het huwelijk met de Oostenrijkse Andrea Wolf. Een artikel over bruidskinderen richt de schijnwerper op koningskinderen die ooit bruidsmeisje of bruidsjonker zijn geweest.


  Verder kunt u een bijzonder interview met prins Maurits en prinses Marilène lezen. Zij laten aan Royalty de mooiste plekjes van het Vondelpark zien. Ook is er aandacht voor de favoriete schoenenontwerpers van de koninginnen en prinsessen. En juwelenexpert Erik Schoonhoven duikt in de verhalen achter juwelen die geïnspireerd zijn door Griekse motieven.

  Dit en meer leest u in de nieuwste Royalty, die nu in de winkels ligt en ook verkrijgbaar is via onze website: www.royalty-online.nl/webshop

  25 juli 2014 - 13:33