×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Naomi Watts bang voor reactie prinsen

  Diana-actrice durfde William niet aan te kijken

  Naomi Watts bang voor reactie prinsen

  Naomi Watts twijfelde lang of ze de rol van wijlen prinses Diana moest spelen. Ze maakte zich vooral zorgen over de reactie van Diana's zonen William en Harry.


  “De voornaamste reden waarom ik aarzelde, was wat de prinsen er van zouden vinden”, zegt de actrice tegen The Times. “Er was nog een griezelig moment in Londen, toen ik prins William in een restaurant zag en heel nerveus werd. Ik was bang dat ik in zijn blik een negatief gevoel over het project zou zien, dus zorgde ik ervoor dat ik hem niet aankeek.”

  Watts weigerde de rol zelfs twee keer voor ze toch nog ja zei. De film Diana draait vanaf 20 september in Groot-Brittannië en gaat op 14 november in Nederland in première.

  27 augustus 2013 - 13:57