×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Monarchie is belediging voor de mensheid’

  Boliviaanse president haalt uit naar landen met monarchie

  Monarchie is belediging voor de mensheid’

  De Boliviaanse president Evo Morales heeft woensdag uitgehaald naar landen met een monarchie. Een regeringsvorm waarin een monarch aan het hoofd staat, is volgens Morales 'een belediging voor de mensheid' en voor 'het leven'. Hij zei dat tijdens een vergadering van een internationale vakbond.


  "Met excuses aan sommige leiders in Europa en andere continenten, maar hoe is het mogelijk dat er in deze tijden monarchieën zijn'', vroeg Morales zich af. Maar, zo voegde hij er nog aan toe, hij respecteert monarchiën wel. Bolivia is zelf een republiek.

  Morales is sinds 2006 aan de macht in het Zuid-Amerikaanse land. Aan het eind van dat jaar kwam hij naar Nederland voor een staatsbezoek, waar hij onder meer prinses Beatrix ontmoette, die toen nog koningin was. In april van dit jaar had hij een ontmoeting met koningin Máxima tijdens een kort beleefdheidsbezoek dat hij aan ons land bracht.

  De tweede termijn van Morales als president loopt dit jaar af. In oktober zijn er weer verkiezingen. Morales wil dan voor de derde keer gekozen worden.

  3 juli 2014 - 10:29