×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Margarita en Jaime 41 jaar

  Margarita en Jaime 41 jaar

  Prinses Margarita en prins Jaime vieren zondag allebei hun 41e verjaardag. De vorige week zaterdag getrouwde Jaime doet dat op huwelijksreis, zijn tweelingzus Margarita viert het in huiselijke kring. Margarita en Jaime werden geboren in het Radboud ziekenhuis in Nijmegen. De geboorte van de eerste dochter en tweede zoon van prinses Irene en prins Carlos Hugo van Bourbon-Parma kwam zes weken te vroeg. De tweeling moest dan ook enkele weken in de couveuse blijven


  Prinses Margarita en prins Jaime vieren zondag allebei hun 41e verjaardag. De vorige week zaterdag getrouwde Jaime doet dat op huwelijksreis, zijn tweelingzus Margarita viert het in huiselijke kring.

  Margarita en Jaime werden geboren in het Radboud ziekenhuis in Nijmegen. De geboorte van de eerste dochter en tweede zoon van prinses Irene en prins Carlos Hugo van Bourbon-Parma kwam zes weken te vroeg. De tweeling moest dan ook enkele weken in de couveuse blijven.

  Margarita woont met haar tweede man Tjalling ten Cate op De Horsten in Wassenaar. Jaime woont in Amsterdam en is werkzaam als speciaal gezant natuurlijke hulpbronnen bij het ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag.

  13 oktober 2013 - 09:08