Placeholder

Margarita en Jaime 41 jaar

Prinses Margarita en prins Jaime vieren zondag allebei hun 41e verjaardag. De vorige week zaterdag getrouwde Jaime doet dat op huwelijksreis, zijn tweelingzus Margarita viert het in huiselijke kring. Margarita en Jaime werden geboren in het Radboud ziekenhuis in Nijmegen. De geboorte van de eerste dochter en tweede zoon van prinses Irene en prins Carlos Hugo van Bourbon-Parma kwam zes weken te vroeg. De tweeling moest dan ook enkele weken in de couveuse blijven

Prinses Margarita en prins Jaime vieren zondag allebei hun 41e verjaardag. De vorige week zaterdag getrouwde Jaime doet dat op huwelijksreis, zijn tweelingzus Margarita viert het in huiselijke kring.

Margarita en Jaime werden geboren in het Radboud ziekenhuis in Nijmegen. De geboorte van de eerste dochter en tweede zoon van prinses Irene en prins Carlos Hugo van Bourbon-Parma kwam zes weken te vroeg. De tweeling moest dan ook enkele weken in de couveuse blijven.

Margarita woont met haar tweede man Tjalling ten Cate op De Horsten in Wassenaar. Jaime woont in Amsterdam en is werkzaam als speciaal gezant natuurlijke hulpbronnen bij het ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag.