Mama Middleton vroeg naar William’s toekomstplannen

Toen Kate Middleton en prins William al zes jaar een relatie hadden, heeft moeder Carole Middleton een goed gesprek gehad met haar schoonzoon. Ze wilde weten wat zijn toekomstplannen waren met haar dochter.

Dat is een van de onthullingen in een nieuwe boek, geschreven door een journalist van Mail on Sunday. Veel ouders willen graag weten wat iemand van plan is met hun kind, en dat gold ook voor Carole. Dat haar schoonzoon een prins is, maakte geen verschil.

Vlak voor de kerstdagen in 2009 nam ze William apart en informeerde ze naar zijn intenties. Ze maakte zich zorgen omdat er nog steeds geen huwelijksplannen waren. William stelde zijn schoonmoeder gerust en vertelde haar dat hij met Kate wilde trouwen en dat ze hoopten op kinderen.

Ook beloofde William dat Carole en haar man betrokken zouden zijn bij de voorbereidingen van het huwelijk en ook bij de opvoeding van toekomstige kinderen. Die belofte heeft hij gehouden, bleek onder meer toen het jonge gezin na de geboorte van baby George een tijd bij de Middletons ging logeren.