×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Mama Middleton vroeg naar William’s toekomstplannen

  Carole maakte zich zorgen om huwelijk en kleinkinderen

  Mama Middleton vroeg naar William’s toekomstplannen

  Toen Kate Middleton en prins William al zes jaar een relatie hadden, heeft moeder Carole Middleton een goed gesprek gehad met haar schoonzoon. Ze wilde weten wat zijn toekomstplannen waren met haar dochter.


  Dat is een van de onthullingen in een nieuwe boek, geschreven door een journalist van Mail on Sunday. Veel ouders willen graag weten wat iemand van plan is met hun kind, en dat gold ook voor Carole. Dat haar schoonzoon een prins is, maakte geen verschil.

  Vlak voor de kerstdagen in 2009 nam ze William apart en informeerde ze naar zijn intenties. Ze maakte zich zorgen omdat er nog steeds geen huwelijksplannen waren. William stelde zijn schoonmoeder gerust en vertelde haar dat hij met Kate wilde trouwen en dat ze hoopten op kinderen.

  Ook beloofde William dat Carole en haar man betrokken zouden zijn bij de voorbereidingen van het huwelijk en ook bij de opvoeding van toekomstige kinderen. Die belofte heeft hij gehouden, bleek onder meer toen het jonge gezin na de geboorte van baby George een tijd bij de Middletons ging logeren.

  1 september 2013 - 11:14