×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Laurent belde voor rolletje in Bond-film’

  Belgische prins had graag in nieuwste 007 gespeeld

  Laurent belde voor rolletje in Bond-film’

  Prins Laurent zet zich als lid van de Belgische koninklijke familie in voor dieren en het milieu, maar het derde kind van koning Albert heeft hele andere ambities. De prins was dolgraag filmacteur geworden, zo heeft Het Nieuwsblad in de Franstalige kranten van Sudpresse gelezen.


  De prins heeft een paar jaar geleden zelfs de producenten van de James Bond-films gebeld en gevraagd of hij een rolletje kon krijgen in de nieuwste 007. Dat vond het productiehuis helaas geen geschikt plan.

  Laurent kwam in contact met de filmwereld als bezoeker van filmfestivals.

  27 augustus 2013 - 14:59