×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kroonprins Bahrein vraagt eenheid in strijd tegen coronavirus

  "Onze vijand is COVID-19 en niet mensen die virus bij zich dragen"

  Kroonprins Bahrein vraagt eenheid in strijd tegen coronavirus

  Kroonprins Salman van de Golfstaat Bahrein heeft de bevolking op het hart gedrukt de eenheid te bewaren in de strijd tegen het coronavirus.


  “Het is belangrijk dat de burgers en ingezetenen zich verenigen om er voor te zorgen dat onze natie een veilig en gezond land blijft voor iedereen”, aldus de kroonprins in een oproep op sociale media.

  “Onze vijand is COVID-19 en niet de mensen die het virus bij zich dragen”, stelde Salman eveneens. Volgens de kroonprins zijn alle noodzakelijke maatregelen genomen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

  In Bahrein is bij 38 mensen het virus vastgesteld, veelal na aankomst uit Iran. Daar hebben al bijna 600 mensen het virus en zijn volgens officiële opgave ook 43 mensen overleden. Volgens de BBC zou het aantal doden veel hoger liggen, namelijk 210.

  1 maart 2020 - 10:46