×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koninklijke familie is uitgenodigd voor songfestival

  "Koningshuis hoort bij Nederland’’

  Koninklijke familie is uitgenodigd voor songfestival

  Als het aan de organisatie van het Eurovisiesongfestival ligt, dan krijgt het evenement een oranje tintje.


  De koninklijke familie is dan ook uitgenodigd voor het liedjesspektakel dat in mei plaatsvindt in Rotterdam Ahoy, vertelt Head of Show Gerben Bakker in het AD.

  Bakker zou het erg leuk vinden als ze in de zaal zitten. “We hebben de koning, koningin en hun drie dochters uitgenodigd en natuurlijk hoop ik dat ze komen. Het koningshuis hoort bij Nederland.’’

  Willem-Alexander reageerde vorig jaar erg enthousiast toen Duncan Laurence won in Tel Aviv. “Duncan’s song is a winning game! Wij zijn trots op Duncan Laurence die Europa met muzikale klasse heeft veroverd, Nederland voor het eerst in 44 jaar weer winst heeft bezorgd en het Songfestival volgend jaar naar Nederland haalt!”, twitterde de koning destijds.

  20 februari 2020 - 12:48