×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koninklijke condoleances na orkaan Filipijnen

  Meerdere koningshuizen hebben naar aanleiding van de verwoestende orkaan Haiyan hun condoleances overgebracht aan de Filipijnse president Aquino. Koning Willem-Alexander stuurde hem een telegram om zijn medeleven te betuigen. De Britse koningin Elizabeth maakte geld over naar de inzamelingsactie van het Rode Kruis en liet weten: ‘Prins Philip en ik condoleren de slachtoffers en hun families in deze zware tijd. Ons diepste medeleven gaat uit naar allen die getroffen zijn.’ Ook koning Harald van Noorwegen, koning Carl Gustaf van Zweden en koning Juan Carlos van Spanje stuurden een telegram naar president Aquino.


  13 november 2013 - 11:09