×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningspaar met Constantijn en Laurentien op balkon

  Koningspaar met Constantijn en Laurentien op balkon

  Koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prins Constantijn en prinses Laurentien zijn om 14.15 uur op het balkon van Paleis Noordeinde verschenen. Ze zwaaiden enthousiast naar alle mensen die zich voor het paleis hadden verzameld.


  Net als ieder jaar renden de mensen die klaarstonden voor het paleis naar het hek toen de politie hen daartoe toestemming gaf. Zo hoopten ze mooie kiekjes te maken van het koninklijke gezelschap. Toen het gezelschap op het balkon verscheen klonk er 'Oranje boven' vanuit de menigte. Na een aantal minuten vertrokken het koningspaar en prins Constantijn en prinses Laurentien weer naar binnen.

  Met de wederzijdse groet is het koninklijke gedeelte van Prinsjesdag voorbij, terwijl het voor de politici nog wel even doorgaat. Rond 15.00 uur dinsdagmiddag biedt minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem het koffertje met de miljoenennota aan de Tweede Kamer aan.

  17 september 2013 - 14:44