×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningspaar in november naar Rusland

  Koningspaar in november naar Rusland

  Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zullen in november naar Rusland reizen om de afsluiting van het Nederland-Ruslandjaar bij te wonen. Het bezoek in Moskou vindt plaats in het kader van de afsluiting van het Nederland-Rusland jaar. Het paar woont onder meer een concert bij van het Koninklijk Concertgebouworkest onder leiding van chef-dirigent Mariss Jansons. Dit concert maakt deel uit van de Wereldtournee van het orkest ter gelegenheid van het 125-jarig jubileum. Koningin Máxima is beschermvrouwe van het Koninklijk Concertgebouworkest. Dat heeft de RVD gemeld. Het bezoek staat gepland voor 9 november. Het vorstenpaar zal ook de Russische president Poetin ontmoeten, meldt de NOS. Putin bezocht in april dit jaar al een tentoonstelling over tsaar Peter de Grote in Nederland, samen met toenmalig koningin Beatrix.


  Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zullen in november naar Rusland reizen om de afsluiting van het Nederland-Ruslandjaar bij te wonen. Het bezoek in Moskou vindt plaats in het kader van de afsluiting van het Nederland-Rusland jaar. Het paar woont onder meer een concert bij van het Koninklijk Concertgebouworkest onder leiding van chef-dirigent Mariss Jansons. Dit concert maakt deel uit van de Wereldtournee van het orkest ter gelegenheid van het 125-jarig jubileum. Koningin Máxima is beschermvrouwe van het Koninklijk Concertgebouworkest. Dat heeft de RVD gemeld.
   
  Het bezoek staat gepland voor 9 november. Het vorstenpaar zal ook de Russische president Poetin ontmoeten, meldt de NOS. Putin bezocht in april dit jaar al een tentoonstelling over tsaar Peter de Grote in Nederland, samen met toenmalig koningin Beatrix.

  Het jaar is bedoeld om de banden tussen Nederland en Rusland te verbeteren.

  23 september 2013 - 16:07