×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Willem-Alexander ontvangt Shimon Peres

  Koning Willem-Alexander ontvangt Shimon Peres

  Koning Willem-Alexander kan zich zaterdag voorbereiden op het internationaal bezoek dat zondag arriveert. De Israëlische president Shimon Peres is tot 2 oktober in het land en gaat langs bij de koning op Paleis Noordeinde. Wanneer het bezoek aan de koning precies plaatsvindt, is niet bekend. Minister-president Mark Rutte ontvangt zijn Israëlische collega voor een lunch in het Catshuis. Peres houdt ook een toespraak voor de leden van de Eerste en Tweede Kamer.


  Koning Willem-Alexander kan zich zaterdag voorbereiden op het internationaal bezoek dat zondag arriveert. De Israëlische president Shimon Peres is tot 2 oktober in het land en gaat langs bij de koning op Paleis Noordeinde.

  Wanneer het bezoek aan de koning precies plaatsvindt, is niet bekend. Minister-president Mark Rutte ontvangt zijn Israëlische collega voor een lunch in het Catshuis. Peres houdt ook een toespraak voor de leden van de Eerste en Tweede Kamer.

  De ontmoeting tussen Peres en de koning moet tussen de bedrijven door. Willem-Alexander ontvang maandag de minister-president van Uganda en dinsdag woont hij de viering bij ter gelegenheid van het 175-jarig bestaan van de Hoge Raad der Nederlanden. Woensdag vertrekt hij samen met koningin Máxima voor een kennismakingsbezoek aan Noorwegen.

  28 september 2013 - 12:22