Koning Willem-Alexander ontvangt Shimon Peres

Koning Willem-Alexander kan zich zaterdag voorbereiden op het internationaal bezoek dat zondag arriveert. De Israëlische president Shimon Peres is tot 2 oktober in het land en gaat langs bij de koning op Paleis Noordeinde. Wanneer het bezoek aan de koning precies plaatsvindt, is niet bekend. Minister-president Mark Rutte ontvangt zijn Israëlische collega voor een lunch in het Catshuis. Peres houdt ook een toespraak voor de leden van de Eerste en Tweede Kamer.

Koning Willem-Alexander kan zich zaterdag voorbereiden op het internationaal bezoek dat zondag arriveert. De Israëlische president Shimon Peres is tot 2 oktober in het land en gaat langs bij de koning op Paleis Noordeinde.

Wanneer het bezoek aan de koning precies plaatsvindt, is niet bekend. Minister-president Mark Rutte ontvangt zijn Israëlische collega voor een lunch in het Catshuis. Peres houdt ook een toespraak voor de leden van de Eerste en Tweede Kamer.

De ontmoeting tussen Peres en de koning moet tussen de bedrijven door. Willem-Alexander ontvang maandag de minister-president van Uganda en dinsdag woont hij de viering bij ter gelegenheid van het 175-jarig bestaan van de Hoge Raad der Nederlanden. Woensdag vertrekt hij samen met koningin Máxima voor een kennismakingsbezoek aan Noorwegen.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen