×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning en Ban Ki-moon in Vredespaleis

  Dinsdag ontvangen op Noordeinde voor diner

  Koning en Ban Ki-moon in Vredespaleis

  Koning Willem-Alexander heeft woensdagochtend tijdens een officiële ceremonie in het Vredespaleis een gedenkboek in ontvangst genomen. Het herdenkingsboek '100 jaar Vredespaleis' gaat over de rol en significantie van het Vredespaleis in Den Haag.


  Woensdag is het precies 100 jaar geleden dat het Vredespaleis werd geopend. De koning nam het boek bij de start van de viering in ontvangst onder toeziend oog van minister-president Mark Rutte, secretaris-generaal van de Verenigde Naties, Ban Ki-moon en vele internationale gasten.

  Ban Ki-moon en zijn echtgenote werden dinsdag door koning Willem-Alexander en koningin Máxima ontvangen op Paleis Noordeinde. Het echtpaar was uitgenodigd voor een diner op het paleis. Daarbij was ook prinses Beatrix aanwezig, meldde de Rijksvoorlichtingsdienst.

  28 augustus 2013 - 16:49