×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Albert bij Paola in het ziekenhuis

  Na succesvolle operatie

  Koning Albert bij Paola in het ziekenhuis

  Koning Albert van België wijkt niet van de zijde van zijn echtgenote in het Brusselse ziekenhuis waar koningin Paola donderdag succesvol werd geopereerd aan een goedaardige urologische aandoening. De koningin moet enkele dagen in het UMC Sint-Pieter in Brussel blijven. Het herstel neemt volgens de persdienst van het paleis een aantal weken in beslag.


  Koning Albert van België wijkt niet van de zijde van zijn echtgenote in het Brusselse ziekenhuis waar koningin Paola donderdag succesvol werd geopereerd aan een goedaardige urologische aandoening.

  De koningin moet enkele dagen in het UMC Sint-Pieter in Brussel blijven. Het herstel neemt volgens de persdienst van het paleis een aantal weken in beslag.

  Het is niet bekend of de kinderen en kleinkinderen al op ziekenbezoek zijn geweest. Haar zoon koning Filip bracht met koningin Mathilde vrijdagmiddag een kennismakingsbezoek aan Luik.

  11 oktober 2013 - 20:05