×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate weer in het openbaar gezien

  Niet bij Middleton's, maar op Anglesey

  Kate weer in het openbaar gezien

  Kate is voor het eerst sinds de geboorte van prins George weer in het openbaar verschenen. De hertogin van Cambridge werd maandag gespot in een supermarkt op het eiland Anglesey, meldt Hello! Magazine.


  De vrouw van prins William was casual gekleed in een gestreepte trui, zwarte legging en ballerina’s, met haar bruine lokken in een paardestaart. De 31-jarige Kate liep ontspannen met een winkelwagentje langs de schappen en legde af en toe wat boodschappen in het wagentje.

  Haar openbare verschijning kwam als een verrassing. Verwacht werd dat Kate en George nog steeds bij Kate’s ouders in Bucklebury verbleven. Het lijkt erop dat moeder en zoon zich bij William op het eiland hebben gevoegd.

  Naar verwachting zal de hertogin van Cambridge haar eerste officiële publieke optreden maken tijdens het Tusk Trust Awards-dinner op 12 september.

  27 augustus 2013 - 13:00