Placeholder

“Kate trakteert ouders op vakantie”

De hertogin van Cambridge wil haar ouders trakteren op een vakantie. Op die manier wil Kate haar vader en moeder bedanken voor alle hulp die ze hebben gegeven sinds de geboorte van baby George.

Prins William en zijn vrouw zijn volgens Look Magazine ontzettend blij met de extra handen die Michael en Carole Middleton hebben toegestoken de afgelopen tijd. Zeker in de eerste drie weken na de geboorte werd er goed voor Kate gezorgd, toen het jonge gezin verbleef in het ouderlijk huis van Kate.

“Catherine en Carole zijn closer met elkaar dan ooit. De prins en zijn vrouw zijn zo dankbaar, dat ze de Middletons trakteren op een tripje naar Parijs in oktober.” Het koninklijke paar woont momenteel in Anglesey in Wales, waar William momenteel nog werkt. Op termijn verhuist het jonge gezin naar Kensington Palace in Londen.

Het Londense paleis wordt momenteel verbouwd. Naar verluidt zou er een gastenverblijf komen waar de ouders van Kate altijd kunnen verblijven om te helpen bij de opvoeding van prins George.