×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • “Kate trakteert ouders op vakantie”

  “Kate trakteert ouders op vakantie”

  De hertogin van Cambridge wil haar ouders trakteren op een vakantie. Op die manier wil Kate haar vader en moeder bedanken voor alle hulp die ze hebben gegeven sinds de geboorte van baby George.


  Prins William en zijn vrouw zijn volgens Look Magazine ontzettend blij met de extra handen die Michael en Carole Middleton hebben toegestoken de afgelopen tijd. Zeker in de eerste drie weken na de geboorte werd er goed voor Kate gezorgd, toen het jonge gezin verbleef in het ouderlijk huis van Kate.

  “Catherine en Carole zijn closer met elkaar dan ooit. De prins en zijn vrouw zijn zo dankbaar, dat ze de Middletons trakteren op een tripje naar Parijs in oktober.” Het koninklijke paar woont momenteel in Anglesey in Wales, waar William momenteel nog werkt. Op termijn verhuist het jonge gezin naar Kensington Palace in Londen.

  Het Londense paleis wordt momenteel verbouwd. Naar verluidt zou er een gastenverblijf komen waar de ouders van Kate altijd kunnen verblijven om te helpen bij de opvoeding van prins George.

  29 augustus 2013 - 17:05