‘Kate tegen huwelijk prins Harry en Cressida’

Als prins Harry zijn vriendin Cressida ten huwelijk vraagt, kan dat op problemen stuiten in de Britse koninklijke familie. Zijn schoonzus Kate zou allerminst voorstander zijn van een huwelijk, tekent The Telegraph op uit de vriendenkring van Harry’s vriendin.

De reden van Kate’s bedenkingen is de nauwe familieband tussen Cressida en haar halfzus Isabella Calthorpe, de vrouw waar Kate’s man William verliefd op is geweest. ”Cressida zegt dat Kate niet blij is met haar relatie met Harry. Cressie en Isabella zijn namelijk erg close. Waar je Cressie ziet, zie je Bella”, zegt een bron van de krant. ”Kate mag Isabella niet, omdat William verliefd op haar was.”

Wiliam en Kate gingen in 2007 tijdelijk uit elkaar, omdat William viel voor de charmes van de toenmalige actrice. Hij keerde terug naar Kate toen de liefde niet wederzijds bleek. Isabella Calthorpe was na de huwelijksceremonie van William en Kate in de Westminster Abbey in 2011 niet welkom op een van de twee recepties die het paar daarna gaf. Naar verluidt kreeg ze nog voor de lunch een lift naar huis van filmregisseur Guy Ritchie.

Isabella gaf eerder dit jaar haar jawoord aan Sam Branson, een zoon van zakenman Richard Branson.