×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • ‘Kate tegen huwelijk prins Harry en Cressida’

  ‘Kate tegen huwelijk prins Harry en Cressida’

  Als prins Harry zijn vriendin Cressida ten huwelijk vraagt, kan dat op problemen stuiten in de Britse koninklijke familie. Zijn schoonzus Kate zou allerminst voorstander zijn van een huwelijk, tekent The Telegraph op uit de vriendenkring van Harry’s vriendin.

  De reden van Kate’s bedenkingen is de nauwe familieband tussen Cressida en haar halfzus Isabella Calthorpe, de vrouw waar Kate’s man William verliefd op is geweest. ”Cressida zegt dat Kate niet blij is met haar relatie met Harry. Cressie en Isabella zijn namelijk erg close. Waar je Cressie ziet, zie je Bella”, zegt een bron van de krant. ”Kate mag Isabella niet, omdat William verliefd op haar was.”

  Wiliam en Kate gingen in 2007 tijdelijk uit elkaar, omdat William viel voor de charmes van de toenmalige actrice. Hij keerde terug naar Kate toen de liefde niet wederzijds bleek. Isabella Calthorpe was na de huwelijksceremonie van William en Kate in de Westminster Abbey in 2011 niet welkom op een van de twee recepties die het paar daarna gaf. Naar verluidt kreeg ze nog voor de lunch een lift naar huis van filmregisseur Guy Ritchie.

  Isabella gaf eerder dit jaar haar jawoord aan Sam Branson, een zoon van zakenman Richard Branson.

  8 september 2013 - 13:53