Kate in strakke glitterjapon naar diner voor goed doel

Kate, de vrouw van prins William, is na de geboorte van haar zoon George al verschillende keren in het openbaar geweest. Maar donderdagavond legt ze samen met haar man haar eerste officiele bezoek af sinds de komst van het kleine prinsje.

De twee zijn eregasten bij het Tusk Foundation-galadiner. Op de avond worden prestaties beloond op het gebied van natuurbehoud in Afrika, een onderwerp dat William aan het hart gaat. Hij is dan ook beschermheer van de liefdadigheidsinstelling. Hij zal in de loop van de avond een speech geven.

De hertogin van Cambridge zag er op de rode loper weer als vanouds uit. Ze draagt een aansluitende zilverkleurige jurk van Jenny Packham met pailletten en hele hoge hakken. Op de website van Daily Mail staan foto’s van Kate en haar man.

Eerder op dag werd bekend dat William na zeven jaar stopt met zijn werk bij het leger. Hij gaat zich meer richten op zijn koninklijke taken en zijn werk voor goede doelen. William werkte als piloot van een reddingshelikopter van de luchtmacht.