×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate in strakke glitterjapon naar diner voor goed doel

  Galajurk en hoge hakken: Kate is back in business

  Kate in strakke glitterjapon naar diner voor goed doel

  Kate, de vrouw van prins William, is na de geboorte van haar zoon George al verschillende keren in het openbaar geweest. Maar donderdagavond legt ze samen met haar man haar eerste officiele bezoek af sinds de komst van het kleine prinsje.


  De twee zijn eregasten bij het Tusk Foundation-galadiner. Op de avond worden prestaties beloond op het gebied van natuurbehoud in Afrika, een onderwerp dat William aan het hart gaat. Hij is dan ook beschermheer van de liefdadigheidsinstelling. Hij zal in de loop van de avond een speech geven.

  De hertogin van Cambridge zag er op de rode loper weer als vanouds uit. Ze draagt een aansluitende zilverkleurige jurk van Jenny Packham met pailletten en hele hoge hakken. Op de website van Daily Mail staan foto’s van Kate en haar man.

  Eerder op dag werd bekend dat William na zeven jaar stopt met zijn werk bij het leger. Hij gaat zich meer richten op zijn koninklijke taken en zijn werk voor goede doelen. William werkte als piloot van een reddingshelikopter van de luchtmacht.

  13 september 2013 - 08:30