×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Jurken koningin Máxima maken kans op prijs

  Jurken koningin Máxima maken kans op prijs

  Een of meer reacties staan in de wachtrij om goedgekeurd te worden.


  De japonnen die koningin Máxima droeg tijdens de troonswisseling op 30 april maken kans op een Dutch Design Award. Beide japonnen zijn ontworpen door Jan Taminiau.

  De creaties zijn samen met de andere finalisten te zien op een speciale overzichtstentoonstelling tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven, van 19 tot en met 27 oktober.

  ”Met deze jurken is een buitengewoon elegant silhouet gerealiseerd. Voor het ensemble dat Máxima droeg tijdens de kroning kwam Taminiau met een vernieuwende variatie op de cape, waarbij een vernuftige techniek is toegepast. De ontwerpen zijn verfrissend en zetten Nederland als modeland internationaal op de kaart”, oordeelt de selectiecommissie. De koningsblauwe japon was eerder een van de publiekstrekkers op de expositie Ingehuldigd! in Paleis Het Loo.

  De winnaars van de Dutch Design Awards worden bekendgemaakt tijdens een feestelijke awardshow op zaterdag 19 oktober.

  9 oktober 2013 - 21:19