×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Huis William en Kate komt weer op de markt

  Huis William en Kate komt weer op de markt

  Het huis in Anglesey waar de Britse prins William en zijn vrouw Kate in hebben gewoond, komt binnenkort weer op de markt. Volgens Mirror zal de huurprijs behoorlijk omhoog gaan vanwege de vorige bewoners.


  Nu William officieel is afgezwaaid bij de luchtmacht, verhuist het koninklijke gezin van de prins naar Kensington Palace. Hierdoor komt de woning in Anglesey vrij. Het komt niet vaak voor dat gewone burgers in hetzelfde huis kunnen wonen, waar eerder royals verbleven. Dit zal de huurprijs dan ook flink omhoog drijven, denken makelaars.

  De hertog en hertogin van Cambridge betaalden ongeveer 750 pond (bijna 900 euro) huur per maand, tijdens de drie jaar dat het koppel op het eiland in Wales woonde. De woning ligt afgelegen en biedt toegang tot een privéstrand. De locatie van het huis is overigens altijd een goed bewaard geheim gebleven.

  16 september 2013 - 15:36