×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Honden afgemaakt na vertrek prins William

  Honden afgemaakt na vertrek prins William

  Slechts enkele dagen nadat de Britse prins William de krijgsmacht heeft verlaten, hebben twee waakhonden op zijn basis een spuitje gekregen. Dat is vorige week gebeurd in opdracht van het Britse ministerie van Defensie, berichtten Britse media.


  De Mechelse herder Brus en de Duitse herder Blade zouden niet uitsluitend zijn ingezet om de prins te bewaken op de basis in Anglesey. Dat de honden een spuitje kregen kort nadat William de dienst had verlaten, zou toeval zijn, aldus het ministerie. De prins was piloot van een reddingshelikopter op de basis in Anglesey.

  Ouderdom en ‘gedragsproblemen’ betekenden het einde van hun dienstperiode. “We konden de dieren geen nieuwe taken of een nieuw thuis geven, dus hebben we ze moeten laten inslapen”, aldus een Defensiewoordvoerder.

  De Britse hondenwelzijnsorganisatie Dogs Trust heeft bedroefd op het nieuws gereageerd. “Honden zijn geen materieel dat je zomaar afdankt”, vindt deze organisatie.

  18 september 2013 - 22:51