×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • George zal in William’s voetsporen treden

  Kate verwacht interesse in natuurbehoud

  George zal in William’s voetsporen treden

  Prins George zal zich net zoals zijn vader inzetten voor natuurbehoud in Afrika. Dat is de verwachting van zijn moeder Catherine. "Ik leer voortdurend bij over natuurbehoud en ik denk dat George dat ook gaat doen", zei de echtgenote van prins William tijdens het Tusk Foundation-galadiner donderdagavond. "Ik denk dat hij in zijn vaders voetsporen zal treden."


  The Telegraph zag Kate’s uitspraken zondagavond op de Britse televisie in de documentaire New Father, New Hope. Daarin was ook het eerste interview van prins William sinds de geboorte van George te zien. In het gesprek met de Britse zender ITV en CNN, dat al in augustus werd opgenomen, sprak prins William vooral over zijn passie voor Afrika en beschermde diersoorten.

  In fragmenten die al eerder online verschenen vertelde William dat zijn zoon een slaapkamer krijgt met de Afrikaanse jungle als thema. Ook deed de kersverse vader een boekje open over de geboorte van zijn zoon eind juli en de eerste weken van zijn vaderschap. “Het was een hele andere emotionele ervaring, iets waarvan ik dacht dat ik het nooit zo zou voelen”, zei hij.

  16 september 2013 - 10:12