×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Exclusief interview met Sheila de Vries

  Ontwerpster vertelt over haar werk voor Beatrix

  Exclusief interview met Sheila de Vries

  De nieuwe Royalty is uit en uiteraard bevat ook het nieuwste nummer vele bijzondere foto's en artikelen. Naast de bijzondere brief van de 25-jarige Beatrix aan president John F Kennedy, is er ook een exclusief interview met Sheila de Vries.


  Voor het eerst spreekt de modeontwerpster over haar werk voor koningin en prinses Beatrix. Uit discretie heeft De Vries dat nooit willen doen, maar ze kreeg nu toestemming om over haar samenwerking met Beatrix te spreken met Royalty-medewerkster Els Smit, schrijfster van de bestseller Ontwerpers Van Oranje.

  Sheila vertelt ondermeer over Beatrix: ‘Ik heb twee jaar nodig gehad om alles tot in de perfectie onder de knie te krijgen. Die tijd heeft ze me ook gegund.’
   
  Royalty is nu te koop in de tijdschriftenwinkel, maar ook in onze webshop: www.royalty-online.nl/webshop
  18 december 2013 - 20:32