×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Eelt op je voeten? Weg ermee!

  Advertentie

  Eelt op je voeten? Weg ermee!

  Eelt, wie kent het niet. Sommigen lopen er al hun hele leven mee rond, maar charming is het niet. Gelukkig kun je thuis het een en ander doen om je voeten eeltvrij te maken. Hier komen de tips.


  Soda voor de voetjes 
  Soda helpt tegen veel dingen en is echt een wondermiddel. Ook voor je voeten is het een weldaad en een sodabadje is zo gemaakt. Neem een kom, een klein beetje soda en lauwwarm water. Mix de soda met het water en doppel je voeten hierin. Zit 10 minuten stil en je voeten worden gezuiverd en voelen hierna lekker zacht aan. Dit is ook een ideale basis voor de nagelverzorging, want het knippen en vijlen van nagels wordt na zo’n voetenbad veel makkelijker en aangenamer. Maar goed, je eelt houd je hierna nog steeds, want soda lost helaas geen eeltvoeten op.
   
  Beste tip tegen eelt
  Metalen schrapers helpen tegen eelt, maar kunnen pijnlijk zijn en niet iedereen zit te wachten op het eraf schrapen van die eeltplekken. Beter is om een elektrische voetvijl te kopen die eelt verwijderen kan. Er zijn er verschillende te koop op de markt. De goedkopere (bijvoorbeeld van Silk’n werkt net zo goed als een duurdere (van bijvoorbeeld Scholl).
   
  Smeer ze in
  Niets is heerlijker dan zachte voetjes. Na het verwijderen van eelt met de elektrische voetvijl, smeer je ze heerlijk in met een standaard bodylotion. Een speciale voetencrème heb je hier niet voor nodig, maar mag wel. De consistentie daarvan is vaak wat dikker en er zitten ook andere ingrediënten in die bijvoorbeeld geurtjes tegengaan.
  Deze tips hierboven gaan je helpen om eelt te verwijderen. Mocht je meer tips hebben, horen we dat uiteraard graag.
  29 december 2016 - 16:42