×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Dieven horloges Marokkaanse koning veroordeeld

  Mohammed staat bekend als liefhebber van luxe goederen

  Dieven horloges Marokkaanse koning veroordeeld

  Een rechtbank in Rabat heeft vijftien mensen veroordeeld tot gevangenisstraffen van vier tot vijftien jaar, omdat zij hebben meegewerkt aan de diefstal van horloges van de Marokkaanse koning.


  Dat meldt persbureau AFP.

  De hoofdverdachte was een 46-jarige schoonmaakster die in een van de paleizen van Mohammed VI werkte. Zij was beschuldigd van het stelen van 36 luxe horloges, die ze omsmolt om de grondstof te verkopen aan winkels gespecialiseerd in de goudhandel. De veertien anderen, allemaal mannen, waren detailhandelaars en tussenpersonen.

  De koning van Marokko staat bekend als een liefhebber van fraaie horloges. Zo bezit hij naar verluidt een uurwerk met een waarde van een miljoen euro. De 56-jarige vorst bezit naast dure horloges ook een grote collectie luxe auto’s, waardevolle schilderijen en jachten.

  25 januari 2020 - 12:47