×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Dankfeest Beatrix op 1 februari

  Daags voor 12-jarig huwelijk koningspaar

  Dankfeest Beatrix op 1 februari

  De bedankbijeenkomst voor prinses Beatrix wordt gehouden op zaterdag 1 februari 2014, meldt de Rijksvoorlichtingsdienst maandag. Het feest voor de voormalige koningin stond gepland voor afgelopen zaterdag, maar werd uitgesteld wegens het overlijden van prins Friso.


  Het feest wordt gehouden in Ahoy in Rotterdam. Het Nederlands Blazers Ensemble verzorgt de muzikale begeleiding. De NOS zendt de avond live uit op Nederland 1. Het programmagedeelte bij de Erasmusbrug kan vanwege de tijd van het jaar niet doorgaan.

  16 september 2013 - 17:02