×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Copyright tekst en foto’s Royalty

  Royalty-online is de populairste Nederlandstalige internetsite met koninklijk nieuws. Dagelijks wordt deze site bezocht door tienduizenden bezoekers uit Nederland, België en andere landen.


  Helaas hebben wij moeten vaststellen dat foto's en teksten van deze site zonder toestemming door anderen worden overgenomen. Op de tekst en foto's rusten copyrights. Overname van de inhoud van Royalty-online is te allen tijde verboden. Gebruik van teksten en foto's van deze site op andere sites en nieuwsbronnen zal direct, zonder verdere waarschuwing, tot juridische stappen leiden.

  16 mei 2014 - 15:47