×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Carl XVI Gustaf 40 jaar koning

  Dit weekend feest in Zweden

  Carl XVI Gustaf 40 jaar koning

  Zweden viert dit weekend dat koning Carl XVI Gustaf 40 jaar op de troon zit. De afgelopen maanden reisde de koning al heel het land door. In de hoofdstad Stockholm zijn de komende dagen een aantal activiteiten om de feestelijkheden rond het jubileum af te sluiten.
  In het koninklijke slot is een grote tentoonstelling geopend over de koning. Zaterdag komt de regering bijeen voor een feestelijk diner ter ere van de vorst. Later op de avond is er een speciaal concert. Zondag is er een groot feest in Stockholm. Het publiek mag daar bij zijn. Een gedeelte van het koninklijke slot is er speciaal voor geopend.

  13 september 2013 - 16:57