×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Camilla op zoek naar discrete secretaresse

  Camilla op zoek naar discrete secretaresse

  Camilla heeft een secretaresse nodig. De vrouw van de Britse prins Charles plaatste een advertentie met daarin de eisen voor de sollicitanten. De hertogin van Cornwall is op zoek naar ondersteuning voor haar ''kleine en drukke kantoor''. Het is belangrijke dat geïnteresseerde kandidaten ''veel IT-kennis'' hebben, ''snel en accuraat kunnen typen'' en ''spelling en grammatica uitmuntend'' beheersen.


  Camilla heeft een secretaresse nodig. De vrouw van de Britse prins Charles plaatste een advertentie met daarin de eisen voor de sollicitanten.

  De hertogin van Cornwall is op zoek naar ondersteuning voor haar ''kleine en drukke kantoor''. Het is belangrijke dat geïnteresseerde kandidaten ''veel IT-kennis'' hebben, ''snel en accuraat kunnen typen'' en ''spelling en grammatica uitmuntend'' beheersen.

  In de oproep staat ook dat de kandidaat ''in staat moet zijn om kalm en efficiënt te werken in een omgeving waar prioriteiten snel kunnen veranderen''. Tot slot de waarschuwing: ''Tact en discretie zijn te allen tijden essentieel''.

  Het salaris dat de secretaresse van Camilla gaat verdienen, is niet opgegeven, weet The Telegraph.

  12 oktober 2013 - 12:56