Belgisch vorstenpaar 8 november in Nederland

De Belgische koning Filip en zijn vrouw, koningin Mathilde, brengen vrijdag 8 november een bezoek aan Nederland. Het vorstenpaar wordt ontvangen door koning Willem-Alexander en koningin Máxima, zo maakte het Belgische paleis vrijdag bekend. Hoe het programma eruit zal niet, is nog niet bekend. Filip volgde in juli zijn vader Albert II op als koning der Belgen. De kersverse koning en zijn vrouw bezoeken momenteel alle provincies in Vlaanderen en Wallonië. Naast Nederland zal het paar een bezoek brengen aan Luxemburg, Duitsland en Frankrijk.

De Belgische koning Filip en zijn vrouw, koningin Mathilde, brengen vrijdag 8 november een bezoek aan Nederland. Het vorstenpaar wordt ontvangen door koning Willem-Alexander en koningin Máxima, zo maakte het Belgische paleis vrijdag bekend. Hoe het programma eruit zal niet, is nog niet bekend.
Filip volgde in juli zijn vader Albert II op als koning der Belgen. De kersverse koning en zijn vrouw bezoeken momenteel alle provincies in Vlaanderen en Wallonië. Naast Nederland zal het paar een bezoek brengen aan Luxemburg, Duitsland en Frankrijk.
Op de agenda van koning Willem-Alexander staat dat hij vrijdag 8 november ook eregast is bij de honderdste Dies Natalis van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Een dag later brengen Willem-Alexander en Máxima een bezoek aan Moskou in het kader van de afsluiting van het Nederland-Moskoujaar.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen