×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Belgisch vorstenpaar 8 november in Nederland

  Belgisch vorstenpaar 8 november in Nederland

  De Belgische koning Filip en zijn vrouw, koningin Mathilde, brengen vrijdag 8 november een bezoek aan Nederland. Het vorstenpaar wordt ontvangen door koning Willem-Alexander en koningin Máxima, zo maakte het Belgische paleis vrijdag bekend. Hoe het programma eruit zal niet, is nog niet bekend. Filip volgde in juli zijn vader Albert II op als koning der Belgen. De kersverse koning en zijn vrouw bezoeken momenteel alle provincies in Vlaanderen en Wallonië. Naast Nederland zal het paar een bezoek brengen aan Luxemburg, Duitsland en Frankrijk.


  De Belgische koning Filip en zijn vrouw, koningin Mathilde, brengen vrijdag 8 november een bezoek aan Nederland. Het vorstenpaar wordt ontvangen door koning Willem-Alexander en koningin Máxima, zo maakte het Belgische paleis vrijdag bekend. Hoe het programma eruit zal niet, is nog niet bekend.
  Filip volgde in juli zijn vader Albert II op als koning der Belgen. De kersverse koning en zijn vrouw bezoeken momenteel alle provincies in Vlaanderen en Wallonië. Naast Nederland zal het paar een bezoek brengen aan Luxemburg, Duitsland en Frankrijk.
  Op de agenda van koning Willem-Alexander staat dat hij vrijdag 8 november ook eregast is bij de honderdste Dies Natalis van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Een dag later brengen Willem-Alexander en Máxima een bezoek aan Moskou in het kader van de afsluiting van het Nederland-Moskoujaar.

  4 oktober 2013 - 12:02