×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Beatrix weer thuis na operatie

  Prinses herstelt verder op Huis ten Bosch

  Beatrix weer thuis na operatie

  Prinses Beatrix is maandagochtend uit het ziekenhuis ontslagen en teruggekeerd naar paleis Huis ten Bosch in Den Haag. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) desgevraagd laten weten.


  Beatrix werd zondag in het ziekenhuis geopereerd nadat ze door een ‘onfortuinlijke’ val in huiselijke kring haar jukbeen had gebroken.

  De RVD meldde eerder al dat de gevolgen van de valpartij voor de officiële verplichtingen van de prinses per geval worden bekeken.

  23 september 2013 - 10:47