×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Andrea Casiraghi getrouwd

  Intiem huwelijksfeest in Monaco

  Andrea Casiraghi getrouwd

  Andrea Casiraghi, de oudste zoon van prinses Caroline van Monaco is getrouwd. Het huwelijk tussen Andrea Casiraghi en Tatiana Santo Domingo, dat zaterdag in Monaco werd gesloten, was naar koninklijke begrippen eenvoudig. Media waren niet welkom. Het paar trouwde in aanwezigheid van familieleden en goede vrienden in de tuinen van het prinselijk paleis in Monaco. Santo Domingo, dochter van een Colombiaanse zakenman, droeg een witte jurk, zilveren sandalen en een bloemenkrans in het haar. Casiraghi had een donkerblauw pak aan met een gestippelde das. Charlotte Casiraghi, de jongere zus van de bruidegom, had een speciale rol tijdens de ceremonie. Zij stelde het paar aan elkaar voor.Er is verder weinig bekendgemaakt over de bruiloft, op verzoek van het stel. Zij leiden een relatief teruggetrokken leven. Casiraghi en Santo Domingo hebben in maart een zoon gekregen, Sacha. Andrea Casiraghi is tweede in lijn van de Monegaskische troonopvolging, na zijn moeder prinses Caroline, de zus van regerend prins Albert II. De prins heeft nog geen kinderen die hem kunnen opvolgen. Door het huwelijk van Andrea en Tatiana is hun zoon nu de nummer drie in de lijn van troonsopvolging geworden.

  31 augustus 2013 - 22:03