×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Abdullah legt historisch bezoek af in Armenië

  President Sarkissian bedankt koning voor steun na Armeense genocide

  Abdullah legt historisch bezoek af in Armenië

  Koning Abdullah heeft dinsdag voor een primeur gezorgd. Hij is de eerste koning van Jordanië die een bezoek brengt aan Armenië.


  Abdullah was dinsdag met alle egards ontvangen door de Armeense president Armen Sarkissian. Dat gebeurde in het presidentieel paleis in de hoofdstad Jerevan. Het bezoek staat in het teken van de onderlinge vriendschap en samenwerking met name op economisch gebied.

  Tijdens zijn toespraak bedankte Sarkissian Abdullah voor de steun van Jordanië na de Armeense genocide. De koning bedankte hem op zijn beurt voor het warme welkom en sprak de hoop uit in de toekomst terug te keren.

  De koning heeft in Armenië ook een ontmoeting met premier Nikol Pashinyan. In Jordanië neemt Abdullahs oudste zoon kroonprins Hoessein ondertussen zijn vaders taken op zich op als regent.

  11 februari 2020 - 16:32