Zo gaat het nu met Corona-patiënt Albert van Monaco

De Monegaskische vorst maakt het steeds beter, maar wil tevens even iets rechtzetten over de suggestie die almaar gewekt wordt dat hij mogelijk prins Charles besmette.

Op 10 maart woonden beide royals een evenement voor WaterAid in Londen bij. Volgens Albert heeft hij enkel naar Charles gezwaaid en hem niet de hand geschud. En zat hij daarna aan een andere kant van de tafel dan Charles. Albert zegt dat er “nog veel meer” mensen dan hij aanwezig waren, en dat Charles kort ervoor nog andere verplichtingen had. Waarmee Albert aangeeft dat de besmetting overal kan zijn opgelopen.

Lees ook:

Met Albert zelf gaat het steeds beter. Hij verblijft nog in quarantaine en verlaat de privé-vertrekken van het paleis in Monaco niet. “Ik hoest nog een beetje, maar ik heb geen koorts meer. Ik zie het einde van de tunnel inmiddels”, aldus de vorst. Albert is ook alweer aan het werk, thuis heeft hij continu contact met de regering en naaste medewerkers. Hij roept de bevolking van het kleine land op de Corona-maatregelen te blijven opvolgen.

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

 

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen