×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Stéphanie en Albert bij Circus Festival Monaco

  Ook haar kinderen waren van de partij

  Stéphanie en Albert bij Circus Festival Monaco

  Prinses Stéphanie en prins Albert waren donderdagavond bij de opening van het Monte Carlo International Circus Festival.


  Stéphanie is directrice en beschermvrouwe van het door haar vader prins Rainier III opgezette circus. Ze bezocht de openingsavond samen met haar zoon Louis (27) en dochter Pauline (25).

  LEES OOK:

  Eerbetoon aan het paard

  De 44e editie van het circusfestival van Monte Carlo duurt tot en met 26 januari. Dit jaar brengt het circus een eerbetoon aan het paard. Arabische paarden, Friezen, Spaanse en Portugese hengsten worden gepresenteerd door een team van ruiters van het Zwitserse nationale circus Knie. Ook acrobatiek ontbreekt dit jaar niet in de piste.

   

  Dit bericht bekijken op Instagram

   

  Een bericht gedeeld door Pellegrini Brothers (@pellegrinibrothers) op

  Bron: ANP

  17 januari 2020 - 14:10