Stéphanie Poseert In Zee

Stéphanie cancelt circus

Nieuwe coronategenvaller: Stéphanie van Monaco schrapt de 45e editie van haar circusfestival.

Dat is een behoorlijke klap voor de prinses, die het festival eigenhandig op de kaart zette. De pandemie zet daar nu een dikke streep door. Ook balen voor de rest van de toch al zo geplaagde familie, die ieder jaar present was.

Dit jaar leek alles erop te wijzen dat de acrobatiek en de illusie eindelijk zouden terugkeren naar de circustent. De kassa’s zijn op 11 oktober opengegaan voor de acht voorstellingen die gepland waren van 22 tot en met 30 januari 2022. De zesde golf en de nieuwe Omicron-variant hebben de plannen doorkruist.

‘Dit besluit is genomen in overleg met de regering van het Prinsdom en rekening houdend met het feit dat het Internationaal Circusfestival van Monte Carlo het grootste circusevenement ter wereld is, waaraan meer dan 200 artiesten uit 20 verschillende landen deelnemen en dat een zeer internationaal publiek trekt’, aldus een persverklaring.

Het festival werd in 1974 in het leven geroepen door prins Rainier, vader van Albert, Caroline en Stephanie. Zijn jongste dochter is volledig betrokken bij het ontwerp en de organisatie van de voorstellingen, om de traditionele circusenscenering te behouden en de beste internationale acts te selecteren.

LEES OOK:

WAUW, WAT EEN MOOIE THROWBACK VAN STÉPHANIE VAN MONACO

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: Hola!