Ook Albert heeft iets over Meghan en Harry te zeggen

In Monaco is het interview waarin Meghan en Harry allerlei onthullingen deden ook niet onopgemerkt voorbij gegaan. Albert, hoofd van het huis Grimaldi, heeft er wel iets over te melden.

De 63-jarige vorst heeft tegenover BBC World News zijn mening gegeven over het interview dat Oprah onlangs had met Meghan en Harry. En hij is niet de enige. Onder meer tennisster Serena Williams, Michelle Obama en Oprahs beste vriendin Gayle King gaven al hun visie, of spraken hun steun uit.

Albert zegt over het hele gebeuren het volgende: “Het is een moeilijke situatie waarin ze zaten. Ik snap heel goed dat er heel veel druk op ze stond, maar ik denk wel dat dit soort zaken binnen de familie gehouden moeten worden. Dit is niet iets wat zo publiekelijk gemaakt zou moeten worden. Nogmaals, ik begrijp dat ze het lastig hebben gehad, maar niemand heeft er belang bij om dit zo te openbaren. Er zijn alleen maar verliezers in deze zaak.”

En verder wenst hij Meghan en Harry ‘het allerbeste’ toe. “Ik hoop dat Harry de wijsheid in pacht heeft om de juiste beslissingen te maken”, zegt hij tot besluit.

Inmiddels hebben meerdere zenders en kanalen ook samenvattingen van de hoogtepunten van het interview gemaakt. Mocht je hét interview nog niet gezien hebben…

LEES OOK:

Video van toen: Amalia’s eerste schooldag

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA, YouTube @ The Royal Family Channel