×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Jarige tweeling Monaco met feestmutsjes

  Feest in Monaco!

  Jarige tweeling Monaco met feestmutsjes

  Prinses Gabriella en prins Jacques vieren vrijdag hun vijfde verjaardag.


  Ter gelegenheid daarvan plaatste hun moeder prinses Charlène een feestelijke video van de tweeling op Instagram.

  De kleuters hebben allebei een feestmuts op en roltong in de hand terwijl ze een verjaardagsboodschap overbrengen aan oma. Gabriella, die een paar minuten ouder is dan haar broer, en Jacques vergezellen hun ouders geregeld. Zo staan ze elk jaar met prins Albert en prinses Charlène op het balkon op de nationale feestdag van Monaco.

  Charlène vertelde onlangs dat de prins en prinses “ongelofelijk lief en aardig” tegen elkaar zijn. “Ze steunen elkaar onvoorwaardelijk”, zei ze eind vorige maand in een interview met het Franse blad Point de Vue. De tweeling, die in september voor het eerst naar school ging, houdt de gemoederen in het paleis aardig bezig. “Als ze thuiskomen begint mijn werk en dat gaat door tot de volgende dag. De avonden zijn meestal druk. Als ik alleen met hen ben, vechten de kinderen om wie er bij mama mag slapen. Ze houden ervan om in ons bed te klimmen.”

  View this post on Instagram

  Birthday Message for Grandma

  A post shared by HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene) on

  10 december 2019 - 16:53