In beeld: de schoondochters van Caroline van Monaco

Tatiana Santo Domingo. En Beatrice Borromeo. Mooie namen, mooie vrouwen. Het zijn de echtgenotes van Pierre en Andrea, de zonen van Caroline van Monaco. We nemen een uitgebreid kijkje!

Tatiana is donkerharig en getrouwd met Andrea Casiraghi. Ze is geboren in New York, maar van Colombiaanse afkomst. Haar vader is een vermogende zakenman. Zij en Andrea hebben samen 2 zoons en 1 dochter: Sasha, India en Maximilian. En broer Pierre is getrouwd met de blondine Beatrice. Zij komt uit Italië en werkt als journaliste en als fotomodel. Ook Beatrice is van ‘goede komaf’: uit een familie van aristocraten maar liefst. Het stel heeft samen 2 zoons.

Nog een paar weetjes over de twee vrouwen:

Tatiana’s achternaam is Santo Domingo en die van Beatrice is Borromeo.

Tatiana’s jongste zoontje Maximilian heeft als tweede naam Rainier gekregen. Uiteraard een vernoeming naar Andrea’s opa.

En ook de naam van Beatrice’ en Pierres oudste zoon is geen toevalstreffer: die heet Stefano, naar hun overleden vader.

Afgelopen augustus werd Beatrice uitgeroepen tot ‘meest stijlvolle royal’. Je kunt hieronder zelf oordelen, we hebben een aantal foto’s voor je.

Tatiana runt met een partner een in- en verkoopbedrijf van kleding. Ethisch handelen staat hoog in het vaandel, het uitgangspunt is de kleding inkopen bij lokale ambachtslieden voor een eerlijke prijs.

Beatrice met echtgenoot Pierre, tijdens het Rose Ball in Monaco.

Caroline en Beatrice in de straten van Cuba, op familievakantie.

In een rode baljurk, tijdens een benefietgala. De levens van de Monegaskische royals staan bol van gala’s, feesten, inzamelingen en publieke optredens.

Tatiana en echtgenoot Andrea aan tafel. Ze lijken hier niet al te vrolijk te kijken, maar op de volgende foto is duidelijk dat Tatiana gewoon kan lachen.

Met het halfzusje van Andrea en Pierre: Alexandra. Gezellig onderonsje, zo te zien.

Lief! Met dochtertje India in het zwembad.

LEES OOK:

Zo mooi: Zweedse prinsessen in echte prinsessenjurken

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Beeld: ANP/EPA, Instagram @monacoprincelyfamily