2021 01 29 1

Charlotte Casiraghi van Monaco is het nieuwe gezicht van Chanel

Bijzonder nieuws vanuit Monaco! De oudste dochter van prinses Caroline, Charlotte Casiraghi, is dit jaar het nieuwe gezicht van Chanel. De kleindochter van Grace Kelly schittert in de nieuwste campagne van het modehuis. En dat is niet zomaar iets, want het is de eerste keer dat Chanel een lid van de koninklijke familie weet te strikken als ambassadeur voor het merk.

De 34-jarige Charlotte is te zien in de lente/zomer-campagne van Virginie Viard, die na het overlijden van de iconische Karl Lagerfeld de creatieve directie van Chanel op zich nam. De foto’s zijn genomen op een bijzondere locatie in Monaco, namelijk de villa waar Karl een aantal jaar heeft gewoond. De band tussen de royals en Chanel is bijzonder, want Charlotte’s moeder prinses Caroline is haar hele leven bevriend geweest met Karl. De twee kenden elkaar al sinds de jaren ’70 en hadden een hechte band. 

Naast een liefde voor mode houdt Charlotte ook van filosofie. Na haar filosofiestudie heeft ze ook gewerkt voor grote modehuizen als Gucci en Yves Saint Laurent. Toen Charlotte trouwde in 2019 droeg ze echter een jurk van Chanel. Hieronder zetten we een aantal prachtige plaatjes van haar op een rijtje. 

LEES OOK:

Bijzonder: Hier zal Eloise’s eerste boek over gaan

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @charlottecasiraghi.