Chàrlene’s afwezigheid ‘probleem voor Monaco’

De langdurige afwezigheid van de prinses is voor Monaco een steeds groter probleem.

Dat zegt royaltykenner Coryne Hall.  Doordat de prinses op een paar Insta-posts na in rook is opgegaan, doen steeds meer geruchten over haar en de staat van haar huwelijk de ronde. Prins Albert en andere familieleden zijn voortdurend bezig die de kop in te drukken – met wisselend succes.

Zo blijft het verhaal over hun merkwaardige huwelijksreis opduiken, toen ze kilometers van elkaar in verschillende hotels sliepen. De stap naar actuele huwelijksproblemen is dan gauw gezet.  Hall denkt dan ook dat het paleis zich steeds meer zorgen maakt.

Verdwijnende Prinses

‘Ze hebben een prinses, maar ze zien haar nooit. Bij alle bals en evenementen die ze met Covid hebben kunnen doen, is het prinses Caroline geweest die als First Lady is opgetreden. En de mensen vragen zich af waar de Verdwijnende Prinses zo je wilt op dit moment is.’

De verwachting is nu dat ze zich zal laten zien op 27 januari, Sainte Dévote, een belangrijke feestdag voor het vorstendom. De vorige was zo ongeveer de laatste keer dat de prinses zich in het openbaar liet zien.

LEES OOK:

TEKEN VAN LEVEN CHARLÈNE

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Bron: Express