Monaco Royalty

‘Charlene was er bijna niet meer geweest’

Dat het niet al te best gaat met Charlene, is niet zo lastig meer te raden. Maar los van haar actuele opname in een kliniek omdat zij ‘fysiek en mentaal uitgeput’ is, schijnt haar leven na de operaties in Zuid-Afrika aan een zijden draadje te hebben gehangen.

De entertainmentrubriek van een Britse tabloid wist een bron dicht bij de Monegasken te strikken, die meer kon vertellen. Charlene is langdurig in Zuid-Afrika geweest, ongeveer een half jaar lang. Ze is pas 2 weken geleden teruggekeerd naar Monaco. De bron zegt dat richting de media het beeld is geschetst dat Charlene vooral mentaal erg moe is en moet bijkomen van de ingrepen en de nasleep. Maar dat zij in werkelijkheid ‘bijna doodging’ in het Afrikaanse land.

De bron meldt dat Charlene als gevolg van de KNO-operaties die ze moest ondergaan (ze had ter plekke een infectie opgelopen en artsen behandelden haar in Zuid-Afrika, ook omdat haar werd afgeraden te vliegen), enkel vloeibaar voedsel tot zich kon nemen. Daardoor zou ze al die tijd vloeistoffen met een rietje hebben gegeten/gedronken en bijna de helft van haar lichaamsgewicht zijn verloren.

Berichten over ‘oververmoeid’ zijn of ‘een compleet gebrek aan energie hebben’ en zelfs ‘gek geworden’ – alle dingen die momenteel over Charlene worden geschreven, zijn volgens de bron niet waar, maar allicht dat zij zwak is van alle operaties en het feit dat ze 6 maanden nauwelijks heeft kunnen eten.

LEES OOK:

Prinses Charlene rust níet thuis uit

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA