Monaco Royal Wedding

Charlene bedankt voor gelukwensen 10-jarig huwelijksjubileum

Charlene en Albert waren onlangs 10 jaar getrouwd. Online besteedde ze daar aardig wat aandacht aan, al werd het heugelijke feit door het koppel niet samen gevierd. Charlene bedankt via Instagram voor alle felicitaties.

Vorige week maandag deelde Charlene al een compilatievideo van hoogtepunten uit hun huwelijk. Ze schreef daarbij dat ze dankbaar was voor de jaren en in het bijzonder voor ‘het cadeau dat hun tweeling is’. Charlene en Albert vierden hun 10-jarig huwelijksjubileum echter niet samen. Charlene in Afrika, Albert ‘gewoon’ in Europa.

Dat slingerde de geruchtenmolen natuurlijk weer aardig aan. Al jaren gaan er verhalen rond dat het huwelijk tussen de twee op knappen zou staan. Daarover wordt echter met geen woord gerept door henzelf. En ook dit bedankje aan iedereen voor de gelukwensen bevat geen hints die ergens op zouden kunnen wijzen.

Vertaald schrijft Charlene bij onderstaande video: ‘Aan onze familie, vrienden en naasten, bedankt voor jullie liefde en steun, en voor de vrijgevigheid die we hebben mogen ervaren tijdens 10 jaar huwelijk. Met dankbaarheid, kunnen wij ons werk middels onze stichtingen voortzetten. Bedankt voor jullie jubileumcadeautjes, vrijgevigheid en vertrouwen. Met al onze liefde en respect, BEDANKT’

LEES OOK:

Zien: foto’s van de eerste huwelijksdag van Caroline van Monaco

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP/EPA, Instagram @hshprincesscharlene