×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Albert van Monaco test positief op Corona, voelt zich ‘oké’

  Vorst vierde onlangs nog verjaardag, nu Corona onder de leden

  Albert van Monaco test positief op Corona, voelt zich ‘oké’

  Het virus slaat ook vorsten niet over. Albert maakte gisteren bekend dat ook hij besmet is geraakt en vandaag geeft hij een update over hoe hij zich voelt.


  Afgelopen zaterdag nog was de prins jarig. Dat heeft hij hopelijk onbezorgd kunnen vieren. Albert is 62 geworden.

  Vandaag laat hij aan een bekend tijdschrift weten dat hij zich naar omstandigheden ‘oké’ voelt. “Mijn symptomen zijn vergelijkbaar met die van een griep, maar het voelt als een milde vorm. Ik heb lichte koorts, niet zo erg. Ik had de eerste paar dagen een loopneus, dat was het eerste teken. Het zit een beetje verstopt, maar dat is het”, vertelt hij.

  Lees ook:

  Albert liet zich bewust anoniem testen, toen er vermoedens waren dat zijn symptomen inderdaad op Corona konden duiden. Dit deed hij zodat hij als vorst niet anders behandeld zou worden. Door bijvoorbeeld voorrang te krijgen als het laboratorium zijn naam zag.

  Hoe of waar de prins besmet is geraakt weet hij niet. “Het kan iedereen van elke leeftijd overkomen.”

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP

  20 maart 2020 - 09:51