×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Albert van Monaco steunt de inzamelingsactie voor coronabestrijding

  De vorst prijst Ursula von der Leyen voor het initiatief

  Albert van Monaco steunt de inzamelingsactie voor coronabestrijding

  Met een speciale videoboodschap bedankte en prees Albert de voorzitter van de Europese Commissie, Zij organiseerde een donorconferentie, om geld op te halen voor een gezamenlijke strijd tegen corona.


  “Deze crisis vraagt om solidariteit”, heeft Albert gezegd. De donorconferentie – gisteren – had als doel 7,5 miljard euro op te halen. Nog diezelfde avond was al 7,4 miljard euro toegezegd, bijna het streefbedrag dus. Wel zei Von der Leyen dat de komende tijd nog veel meer nodig zal zijn.

  Lees ook:

  Het geld wordt besteed om voor Covid-19-tests en behandelingen. En voor de ontwikkeling van een vaccin. Met de donaties van de verschillende landen moet het zo zijn dat ook behandelingen en vaccins betaalbaar worden voor armere landen. Idealiter wordt het beschikbaar voor de hele wereldbevolking. “Dat is een doel dat wij van harte steunen”, zei Albert daarover. Hij raakte zelf besmet met corona en is inmiddels goed hersteld. “Zonder vaccin blijft de hele wereld kwetsbaar”, besloot hij.

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

  Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA

  5 mei 2020 - 11:59