Albert neemt kijkje bij opnamen film in Monaco

In de vroege ochtenduurtjes stond de vorst vol enthousiasme coureur Charles Lecerc aan te moedigen langs de weg. Die heeft namelijk een rol in de korte film.

Omdat de race was geannuleerd wegens corona, was een groot deel van het (straat)circuit nu vrij voor de opnamen van de film. Die gaat le Grand rendez-vous heten. En is een remake van een film uit 1976. In die film – genaamd  C’était un Rendez-vous – maakt iemand een dollemansrit op zeer hoge snelheid, door de straten van Parijs. Ook toen werd de film ’s ochtend heel vroeg opgenomen, zodat het nog rustig was op straat.

Lees ook:

Albert is enorm trots op het jaarlijks terugkerende F1-evenement in zijn kleine land. Hij is zelf race-fanaat en ook veel F1-coureurs hebben een woning in Monaco. Waarschijnlijk omdat de belastingtarieven voor grootverdieners er gunstig zijn.

Gisterochtend werd Albert trouwens vergezeld door John Elkann, de grote baas bij Ferrari. Niet geheel verrassend, aangezien Leclerc in een Ferrari SF90 Stradale mocht rijden voor de opnamen van de nieuwe film.

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen