×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Albert en Charlene delen kerstcadeaus uit

  Aan meer dan 600 kinderen

  Albert en Charlene delen kerstcadeaus uit

  Prins Albert II en prinses Charlene hebben traditiegetrouw weer kerstcadeautjes uitgedeeld.


  In het bijzijn van hun nichtje Camille en neefje Louis mocht het paar tijdens een aantal inwoners van Monaco verblijden met een pakje.

  De prins en prinses begonnen op een bijeenkomst van het Rode Kruis, waar ze ieder jaar bij aanwezig zijn. De aanwezigen kregen allemaal een tas, maar wat daar precies in zat, is niet bekend. Daarna toog het paar naar het paleis voor de jaarlijkse kerstviering. De meer dan 600 kinderen die daarvoor waren uitgenodigd, werden getrakteerd op een hiphopshow voordat ook zij hun cadeautjes, veelal speelgoed, in ontvangst mochten nemen. Na afloop ging de groep naar buiten voor een kiekje met Albert en Charlene. Het gezelschap poseerde voor een kerstboom en een levensgrote smurf, die daar nog stond voor de verjaardag van de tweeling van het paar, prinses Gabriella en prins Jacques. Die vierden 10 december hun vijfde verjaardag.

  Albert en Charlene hebben een speciale band met het Rode Kruis. De prins is voorzitter van het Monegaskische Rode Kruis en bezoekt ieder jaar het Rode Kruis Gala, het belangrijkste society evenement aan het begin van de zomer.

  19 december 2019 - 12:22