Sterren geven Albert en Charlène babycadeaus

Prins Albert en prinses Charlène van Monaco hebben dinsdagavond in Los Angeles cadeaus voor hun ongeboren tweeling gekregen van een aantal Hollywoodsterren. Dat meldt Hello!.

Albert en Charlène waren in Los Angeles voor de Princess Grace Foundation Cocktail Reception. Het Monegaskisch paar werd die avond vergezeld door grote sterren als Mel Gibson, Sylvester Stallone, January Jones en Linda Bruckheimer. En die konden het niet laten om de prins en prinses cadeaus te geven.

De prins toonde de aanwezige pers een blauw t-shirtje met daarop het woord 'Hollywood' geprint. Een tweede soortgelijk shirtje moet nog geregeld worden, aangezien Charlène in verwachting is van een tweeling.

 

 

Albert en Charlène zijn al een tijdje in de Verenigde Staten voor een reeks evenementen voor onder meer goede doelen. Komend weekend bezoekt het paar Sunnylands, een historisch Amerikaans landgoed waar president Barack Obama politieke bijeenkomsten houdt. Albert zal daar met internationale gasten praten over de stijgende zeespiegel.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen