Luxembourg Royalty

Hoera voor Luxemburgse prinses Alexandra!

In dat kleine land ten zuiden van ons heeft de groothertogelijke familie een feestje te vieren vandaag: de enige dochter van Henri en María Teresa wordt 30!

30 worden is voor de meeste mensen best een ding. We zijn benieuwd hoe dat voor Alexandra is, met 4 broers (zowel ouder als jonger) om zich heen! Afgelopen zondag nog – op Valentijnsdag – vierden haar ouders hun 40-jarig huwelijksjubileum, dus je kunt wel stellen dat het een week vol bijzondere momenten is daar aan het Luxemburgse hof.

Alexandra mag dus 30 kaarsjes uitblazen vandaag, op het Instagram-account van de Luxemburgse royals worden alvast leuke foto’s gedeeld. En wordt haar “een hele gelukkige verjaardag” toegewenst. Kijk hieronder mee naar de leuke kiekjes van de royal, toen en nu.

Hier zien we de jarige als baby, met moeder María Teresa. Omdat María Teresa Cubaanse is, hebben alle 5 de kinderen naast Luxemburgs, ook Cubaans bloed.

Alexandra 30 Jaar Screenshot 1

Dit is Alexandra als tiener, met één van haar broers op de tribune bij een sportwedstrijd.

Alexandra 30 Jaar Screenshot 2

Deze foto is het meest recent, het kiekje werd tijdens een fotoshoot in de paleistuinen gemaakt.

Alexandra 30 Jaar Screenshot 3

Nattigheid! Samen met vader Henri tijdens de Olympische Spelen van 2008, in Beijing. We hopen dat die poncho’s een beetje bescherming gaven.

Alexandra 30 Jaar Screenshot 4

En tenslotte deze prachtige foto, wat een knap gekozen ketting draagt ze hier. Leuke, jonge vrouw.. van wie we vast meer van horen!

Alexandra 30 Jaar Screenshot 5

LEES OOK:

Dit is de eerste zwangerschapsfoto van Meghan en Harry!

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP/EPA, Instagram @courgrandducale / Lola Velasco